KHK TV

KESK Adana Şubeler Platformu KHK’larla ilgili Atatürk Parkı’nda Basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamaya KESK Eş Başkanı Şükran Yeşil Kaplan, Eğitim Sen MYK üyesi Sinan Muşlu, Tüm Bel Sen MYK üyesi Yılmaz Yıldırımcı, Haber Sen Genel Başkanı Mesut Balcan, Tarım Orkam Sen Gazi Düz, SES MYK üyesi Gönül Adı Belli ve Yapı Yol Sen MYK üyesi İlksen Temizkan katıldı.

KESK Adana Şubeler Platformu adına açıklamayı yapan dönem sözcüsü Hüseyin Kaya okudu. Kaya’nın ardından KESK Eş Genel Başkanı Şükran Kablan Yeşil ve KHK Platformları Birliği Sözcüsü Münir Korkmaz’da birer konuşma yaptı.

Hüseyin Kaya; “KHK zulmü son bulsun, OHAL oyalama komisyonu lağv edilsin. Hukuk ve demokrasi yeniden inşa edilsin” dedi.

KHK’lı Platformları Birliği Sözcülerinden Münir Korkmaz da “KHK’lılar Türkiye’nin geleceğinde önemli işlere imza atacaklar. Bizler çok uzak olmayan bir zamanda işlerimize döneceğiz. KHK’lar gidecek biz kalacağız” diye konuştu.

Daha fazlasını KHK TV YouTube Kanalından izleyebilirsiniz.

Bağımsız bir gazeteci olarak amacımız; dönemin sosyal hafızasını tutmak, insanlara KHK hukuksuzluğunu duyurarak bu ülkede KHK hukuksuzluğunun son bulmasına katkı sunmak.

Bu yolculukta bize katılmak ve KHK zulmünü duyurmak için
KHK TV’ye Abone Ol.

KHK TV; İnsan Haklarının Peşinde!