KHK TVMünir Korkmaz

Türkiye’nin değişik illerinde yaşayan KHK’lılar Twitter’da yaptıkları eylemde haykırdı: “Ne yaşadığımı anla!”

Sıkıntılarını kısa videolar hazırlayarak anlatan KHK’lılar: “Bizler 6 yıldır büyük acılar yaşıyoruz. İşlerimizden olduk yetmedi, dışarı da da iş bulmamıza izin vermediler. Ötekileştirildik dışlandık. O yüzden lütfen ne yaşadığımızı anlayın” diye haykırdılar.

Twitter’da #NeYaşadığımıAnla etiketi ile paylaşılan videolar büyük beğeni aldı. KHK’lıların çalışmasına Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu da kısa video yayınlayarak destek verdi.

Daha fazlasını KHK TV YouTube Kanalından izleyebilirsiniz.

Bağımsız bir gazeteci olarak amacımız; dönemin sosyal hafızasını tutmak, insanlara KHK hukuksuzluğunu duyurarak bu ülkede KHK hukuksuzluğunun son bulmasına katkı sunmak.

Bu yolculukta bize katılmak ve KHK zulmünü duyurmak için
KHK TV’ye Abone Ol.

KHK TV; İnsan Haklarının Peşinde!